Nyt fra Nivå i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Nivå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Stjal vin fra Rema, Hillerød

En 38-årig mand fra Hillerød blev tirsdag kl. 07.50 taget for butikstyveri, da han gik forbi kassen med en flaske vin, som han havde lagt i sin taske i Rema 1000 på Skansevej. 

Brand i containere, Kvistgård

Kl. 08.31 blev der anmeldt en brand i en container, der stod ved et lagerhotel på Egeskovvej. To personer var blevet udsat for røg, men ønskede ikke at blive behandlet. Branden var slukket kl. 10.42. 

Kørte uden førerret, Nivå

En 21-årig mand fra Nivå blev tirsdag kl. 10.31 taget for at føre et køretøj på Nivåvej selvom han ikke havde et kørekort. 

Større affaldsbrand, Værløse

Tirsdag kl. 12.26 indløb der en anmeldelse om en brand i byggeaffald på Lejrvej i Værløse. Grundet stor røgudvikling blev et større område afspærret med assistance fra Hjemmeværnet. Brandvæsnet lavede en kontrolleret nedbrænding, og politiet forlod stedet kl. 19.23.  

Blev holdt fast og spyttet på, Allerød

En 20-årig mand fra Helsingør blev tirsdag kl. 12.03 overhalet indenom af en motorcyklist, der herefter kørte ind foran ham og derved tvang ham til at stoppe. Herefter gik han over til bilen, tog fat i den 20-årige mands arm og spyttede ham i hovedet. 

Butikstyveri, Hillerød

En 22-årig udenlandsk statsborger blev kl. 13.15 taget for butikstyveri i Bilka på Slotsarkaderne i Hillerød, hvor han havde stjålet en række forskellige dagligdagsprodukter. 

Tricktyveri, Espergærde

Tirsdag kl. 13.45 blev en 94-årig kvinde fra Espergærde bestjålet, da en ukendt kvinde sprang ud af en bil, begyndte at tale til kvinden på et ukendt sprog, hvorefter hun lagde et billigt smykke om halsen på den 94-årige kvinde. Herefter har den ukendte kvinde taget et smykke fra den 94-årige kvindes hals, efterladt hende med det billige smykke, og forlod stedet i bilen.  

 

Personfarlig, undersøgelse, Frederikssund

Tirsdag kl. 15 fik politiet en anmeldelse fra en borger, der på Nygade havde set en mand, der blev beskrevet som ca. 16-år gammel, mellem. 175-180 cm, mørk i huden, og spinkel kropsbygning. Han gik med to kammerater og anmelder havde set ham samle en kniv op fra en busk ved stationen og putte den i bukselinningen. Kniven var lang, og så længere ud end en køkken kniv. Der blev sendt flere patruljer til stedet, men det lykkedes ikke at finde personen.

Butikstyveri fra andre forretninger, Helsingør

Kl 16.25 blev 3 piger på 12 år, 13 år og 13 år taget for butikstyveri i en forretning på St. Orups Plads.

Brand, undersøgelse, Furesø

Tirsdag kl. 16.32 blev der anmeldt en brand ved Højlundshusene. Et affaldsskur var nedbrændt og ilden spredte sig til tilstødende garagebygning med brandskader til følge. Brandårsagen er endnu ukendt.

Bedrageri, Rudersdal

En 86-årig mand ringede i går til politiet kl. 16.40. Han var blevet kontaktet af en person, der havde udgivet sig for at være fra en bank og havde oplyst forurettede, at der var ved at blive optaget et lån i forurettedes navn. Personen havde
efterfølgende været hjemme hos forurettede og afhentet hans kreditkort, hvorfra der var blevet hævet 6000 kr.

Nordsjællands Politi opfordrer til, at man aldrig udleverer oplysninger om sin bankkonto, betalingskort eller pinkode i telefonen. Bliver man ringet op af en person, som udgiver sig for at være fra banken, bør man bede om vedkommendes navn og ringe tilbage til bankens officielle telefonnummer for at sikre sig, at der ikke er tale om forsøg på svindel.

 

Sigtet for hash, Helsingør

En 23-årig mand fra Helsingør blev kl. 18.07 sigtet for besiddelse af hash i Gefionsparken i Helsingør. 

Kørte mod ensretningen, Helsingør

En 30-årig mand kørte kl. 21.10 på motorcykel mod ensretningen ud for Kongensgade, hvor han påkørte en 37-årig mand fra Helsingør, som kom kørende i bil direkte mod ham. Ingen melding om personskade. Den 30-årige blev endvidere sigtet for at føre motorcykel i narkopåvirket tilstand. 

 

Sigtet for hash, Helsingør

En 23-årig mand fra Helsingør blev kl. 21.12 sigtet for besiddelse af hash på Kongensgade i HelsingørForsøg på bedrageri, Charlottenlund. En 81-årig kvinde fra Charlottenlund blev kl. 21.30 ringet op af person, der udgav sig for at være barnebarn, som sagde at han skulle bruge 40.000 kroner til en bil, som ikke kunne vente, hvorfor han var på vej til adressen. Personen havde ringet fra ukendt nummer, og ville ringe når de var ved at være ved adressen. Patrulje til stedet, men intet ”barnebarn” dukkede op. 
 

Løb fra regningen, Gentofte

Tre mænd løb fra regningen, efter de klokken 23.58 var blevet kørt med taxa fra København til Mosegårdsvej. En af mændene skubbede i den forbindelse til taxachaufføren, en 49-årig mand fra Søborg, så han faldt. Taxachaufføren kontaktede politiet, som kom til stedet og fik kontakt til den ene af de tre mænd, en 18-årig fra Dyssegård, som blev sigtet for at undvige betaling for taxaturen.

Måtte en tur med på politistationen, Rungsted Kyst

En 28-årig mand uden fast adresse måtte klokken 04.45 en tur med på politigården. Manden havde flere gange henvendt sig på Rungstedgård, hvor man forgæves havde bedt ham og at gå og derfor til sidst kontaktede politiet. En patrulje kom til stedet og sørgede for, at den 28-årige i første omgang kom til Rungsted Station, så han kunne tage toget videre. Men da han efterfølgende nægtede at forlade stationen, endte han med at blive anholdt og taget med på politigården, hvor han måtte blive resten af natten, inden han igen blev løsladt.

Sigtet for spirituskørsel, Frederiksværk

Onsdag morgen klokken 06.00 kom en anmeldelse om, at en beruset mand ikke ville forlade Cirkle K på Hillerødvej på trods af flere opfordringer hertil. Da en patrulje kom til stedet, sad manden – der er 31 år og fra Frederiksværk – i en  i en tændt bil, og da han blev bedt om at tage en alkometertest, viste det sig, at hans promille var højere end tilladt. Manden blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi