Vil du hjælpe en ældre kvinde midlertidigt med praktiske opgaver?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du interesseret i at afsætte lidt af din tid til at støtte en venlig ældre dame et par timer hver eller hver anden uge? Der er tale om en midlertidig stilling. 

Om opgaven og borgeren

Du tilbyder din støtte til en venlig ældre dame ved at ledsage hende på indkøbsture, assistere med læsning af skilte samt at guide hende på hendes vej. Dette kan også indebære gåture i skoven. På grund af hendes døvblindhed og udfordringer med hukommelsen har hun behov for støtte, og det er derfor vigtigt, at du har lyst til at skabe overblik for hende, når i er på tur sammen. 

Arbejdstid

6 timer om måneden, som kan planlægges enten på en tirsdag eller torsdag. Fleksibiliteten aftales individuelt med kvinden. Vagtlængde vil være på 1-2 timer, og der er afsat i alt 6 timer pr. mdr. 

Om dig:

Vi søger en sød og tålmodig vikar med et godt overblik, der også kan hjælpe med at følge op på aftaler. Du har meget gerne kendskab til døvblindhed. Det drejer sig om en vikarstilling på 2 måneder.

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. 

Tiltrædelse snarest muligt.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Anika Christiansen på tlf. 36 34 79 00. Tryk 5 og derefter 1.

Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ – DUOS¨
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5999212

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet