Uddannede pædagoger

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kom og leg Polarstjernen mangler dig!

 

Vi søger flere pædagoger til vores vuggestue og børnehave, da børnetallet stiger.

Polarstjernen har fokus på det gode børneliv og ikke mindst det gode arbejdsliv, hvor vi glæder os til, at du slutter dig til os i en pædagogstilling på mellem 30-37 timer. Du bestemmer selv det antal timer, du gerne vil ansættes i.

Vi er på vej med at blive DGI certificeret og ønsker en profil med leg og bevægelse, som en integreret del af børnenes hverdag, og som omdrejningspunkt i vores pædagogiske tankegang. 

Det betyder, at vi skal arbejde ud fra et tydeligt fagligt fundament om kropslig dannelse, og vi vil blive introduceret i en række værktøjer til at arbejde med udvikling af børns fysiske færdigheder, kropsbevidsthed og bevægelsesglæde. Dette skal ske gennem positive bevægelsesoplevelser i et trygt og motiverende miljø for børn og voksne. 

Børn skal opleve at blive udfordret og motiveret og mærke glæden i at deltage. Med tanken - Børns behov skal ikke kun dækkes, de skal også vækkes.

DGI-forløbet er planlagt til foråret 2024 og vi håber, at du har mulighed for at være med fra starten. Vi lover det bliver spændende og er du den rette person, vil vi rigtig gerne have dig med på holdet. 

Polarstjernen er en levende institution, hvor vi altid har fokus på, hvordan vi kan styrke den pædagogiske praksis med børnenes udvikling for øje. Vi arbejder med afsæt i den Styrkede Pædagogiske Læreplan, hvor den legende tilgang har stor værdi og hvor læring integreres i de daglige rutiner. 

Vi ser udvikling og refleksion, som en vigtig del af den pædagogiske praksis og vi arbejder derfor kontinuerligt på evalueringskulturen i huset. Ønsker du at være en del af en arbejdsplads med fokus på udvikling af den pædagogisk praksis og øget kvalitet i hverdagen, vil din stemme og faglighed blive værdsat hos os.

En arbejdsplads med ledelse tæt på og et godt kollegaskab med gensidig respekt og fleksibilitet – for ikke at tale om sammenhold og god humor.

Du skal søge jobbet fordi at:

 • Du har overblik og flair for organisering, så du sammen med kollegaerne, kan skabe en tryg, udviklende og forudsigelig hverdag for børnene
 • Du er optaget af at videreudvikle din faglighed og har mod på, at indgå i pædagogiske drøftelser, hvor du er nysgerrig på egen og kollegaers praksis
 • Du er fleksibel og opmærksom på at bidrage til helheden
 • Du er tydelig og nærværende 
 • Du er i stand til at begejstre og motivere andre og bruger legen som redskab 
 • Du er omstillingsparat og tager ansvar for opgaven og bevarer en positiv indstilling, også i udfordrende situationer

Og vigtigst af alt, at du har valgt at arbejde med børn, fordi du ikke kan lade være 😊

Vi tilbyder:

 • Mentorordning hvor du følges tæt på for at sikre dig en god start hos os
 • Vejledning fra vores eget AKT team
 • Faglig udvikling med mulighed for diplommoduler og relevante kurser
 • Faglig sparring på tværs i området 
 • Sundhedsordning og medarbejderklub i Fredensborg kommune

Lidt om os:

Polarstjernen er en integreret daginstitution med plads til 40 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn, og er en del af områdeinstitutionen Børnehusene Nivå i Fredensborg Kommune. 

Vi er fordelt i et vuggestuehus med 3 stuer og et nyrenoveret børnehavehus med 3 stuer. Hvert hus har egne legepladser, men alderssvarende udfordringer.

Vi ligger i naturskønne områder tæt på skov, strand og med kulturelle tilbud i nærmiljøet.

Besøg endelig Børnehusenes Nivå hjemmeside og læs og se meget mere om os, og hvad vi kan tilbyde DIG. 

https://bornehusene-nivaa.fredensborg.dk/ 

Løn og ansættelsesforhold:

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældendende overenskomst.

Send din ansøgning med relevante bilag hurtigst muligt, da vi løbende kalder kvalificerede kandidater til samtale. Sidste ansøgningsfrist er den 3. januar. 2024

Start hurtigt – Vi venter gerne på dig.

Hvis du vil vide mere - er du meget velkommen til at kontakte daglig leder, Rikke Grønbek Svane for spørgsmål og aftale besøg i institutionen på telefon 21 48 45 30. 

Polarstjernens, Johannes Hages Alle 4, 2990 Nivå.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Nivåhøj 80, 2990 Nivå

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5947273

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet