Trafikingeniør - Barselsvikariat

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du vores nye kollega i Trafikteamet?

Vores trafikingeniør går på barsel og derfor har vi brug for en kollega, der kan rådgive og sparre med kollegaer om trafiksikkerhed og trafikteknik. Du vil få ansvar for dine egne projekter, men skal også samarbejde med de øvrige kollegaer i Team Trafik, der ligesom dig altid er klar til at hjælpe. 

Vores arbejdsopgaver spænder bredt; fra strategisk trafikplanlægning og trafiksanering - til trafikplanlægning i vores byudviklingsprojekter i Fredensborg By, Nivå, Kokkedal og Humlebæk. Du kan være med til at påvirke og styrke hele trafikområdet gennem dit arbejde i trafikteamet. 
   
I Fredensborg Kommune har vi stort fokus på trafiksikkerhed og tryghed i trafikken. Både i de store byudviklingsprojekter i Fredensborg, Nivå, Kokkedal og Humlebæk, som vi skal realisere i de kommende år og i gennemførelse af vores 4-årige handlingsplan for Mobilitet og Infrastruktur. Trafiksikkerhed og tryghed er også i fokus i vores daglige dialog med borgerne, i samarbejdet med politikerne og i samspillet med vores eksterne driftsenhed.

Dine arbejdsopgaver er blandt andet:

 • Forbedring af trafiksikkerhed på skoleveje. 
 • Fartdæmpning på trafikveje og lokaleveje i byer og land.
 • Gennemgang af hastighedsskiltning.
 • Analysere og vurdere ulykkesbelastede steder.
 • Udvikle, skitsere og realisere trafiksaneringsprojekter – herunder samarbejde og dialog med borgerne, skoler og politi om trafiksikkerhed.
 • Skrive politiske dagsordener og beslutningsoplæg.

Den ideelle kandidat har følgende kompetencer:

 • Er uddannet vej- og trafikingeniør (eller en lignende relevant uddannelse).
 • Du er måske nyuddannet eller har 1-2 års erfaring fra lignende job. 
 • Kender vejlovgivningen og vejreglerne og kan anvende dem i praksis.
 • Kan arbejde digitalt og skitsere projektidéer og fremstille andet visuelt materiale.
 • Kan tage ansvar og prioritere når der er travlt.
 • Har lyst til inddragelse i en hverdag med borgere og politikere tæt på.

Om Team Trafik
Du bliver en del af Team Trafik, som har ansvaret for kommunens opgaver på vej og trafikområdet. Vi er 10 fagligt engagerede kollegaer som supplerer hinanden, så vores samlede opgaveløsning og projekter kommer hele vejen rundt. 

Om Center for By og Land
I Center for By og Land er vi ca. 75 kolleger, der lægger vægt på at yde god og kompetent service i samarbejde med virksomheder, borgere, kolleger og politikere. I centeret arbejder vi med fysisk planlægning, byggesagsbehandling, geodata, natur, miljø, klima, affald, mobilitet og infrastruktur, erhverv og turisme. Vi arbejder aktivt med inddragelse og tværfagligt samarbejde for at skabe de bedst mulige løsninger.

I centeret lægger vi vægt på et godt arbejdsklima, med en uhøjtidelig omgangstone, et tæt og tillidsfuldt samarbejde, høj faglighed og engagement.

Om Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune er en attraktiv arbejdsplads i Nordsjælland. Geografisk er Rådhuset godt placeret 20 min. fra København, tæt på Helsingørmotorvejen og med gode offentlige transportforbindelser.  Vi er en kommune i vækst med byudviklingsprojekter i alle fire bysamfund og enigt politisk fokus på en bæredygtig klimabevidst dagsorden.

Er du vores barselsvikar og har du spørgsmål?
Er du meget velkommen til at kontakte teamleder Jacob Wrisberg på 7256 5957 eller trafikingeniør Sarah El Hajj på 7256 5977.

Løn- og ansættelsesforhold
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer, og vi har fleksibel arbejdstid og mulighed for hjemmearbejde. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst med aflønning efter kvalifikationer og i henhold til principperne i Ny Løn. Det er et barselsvikariat på ca. 1 år. Arbejdsstedet er Fredensborg Kommunes Rådhus, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal.

Ansøgningsfrist
Torsdag den 22. juni 2023 kl. 12. Vi forventer at holde samtaler i starten af uge 26. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://fredensborg.career.emply.com/ad/trafikingenior-barselsvikariat/g6t5ql/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5850620

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet