Pædagog der brænder for dagbehandling og alle børns ret til udvikling og læring

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

En af vores dygtige pædagoger har søgt nye udfordringer og derfor søger Møllevejen dagbehandlingsskole en engageret pædagog til vores skønne elever.

Møllevejen skole er kendetegnet ved høj faglighed i forhold til elevernes skolegang og behandling børn og familier. 

Er du faglig kompetent og vil du med ombord på en spændende skole, får du her mulighed for at indgå i et kompetent tværfagligt fællesskab bestående af pædagoger, lærere, psykologer, familiebehandlere. Herudover vil du arbejde tæt sammen med familierne om at skabe de bedste rammer for barnets læring, trivsel og udvikling.

Vi søger allerførst den helt rigtige person, som drives af at skabe udvikling for børn og unge med behandlingsbehov i både skole- og fritidstilbud, og som er optaget af det tværfaglige behandlingsarbejde. 

Grundpillen i vores praksis er den neuroaffektive udviklingspsykologi og den mentaliserings baserede tilgang. Din opgave som pædagog vil udspille sig i og uden for undervisningsrummet og i strukturerede projekter på tværs af hold og afdelinger.

I skolen arbejder vi miljøterapeutetisk, som aktiverer den enkeltes motivation for læring, gennem situeret læring og projektundervisning, og udvikler arbejdet med Makerspace, VR og robot som væsentlige behandlingsgreb både didaktisk, pædagogisk og behandlingsmæssigt. 

Hos os bliver du en del af et afdelingsteam, der i et tæt og struktureret samarbejde med psykologer, familiebehandlere og rådgivere løfter et fælles ansvar for det enkelte barn og deres familier. Hos dine kollegaer og hos ledelsen er der fokus på et velfungerende og konstruktivt teamsamarbejde herunder forventningsafstemning og samarbejdsetik. I teamet skal du både kunne arbejde selvstændigt, gå forrest, være tro mod teamets aftaler, kunne tage følgeskab, og udføre andres ideer.

Du skal være indstillet på, at dine opgaver kan ændre sig i takt med skolens løbende udvikling og elevgruppens behov fx i forbindelse med særlige tilrettelagte forløb på tværs af spor, samarbejde med almenområde eller særlige indsatser i familier etc.

Du skal søge stillingen hos os hvis du: 

  • Er uddannet pædagog, er fagligt velfunderet og har erfaring fra behandlings- og specialområdet
  • Kan arbejde organiseret, struktureret og samtidig fleksibelt ind i opgaverne på Møllevejen Skole
  • Er teamplayer, har gode mentaliseringsevner, er relationskompetent og kan skabe bærende relationer til børn, forældre, kollegaer og samarbejdspartnere
  • Du tilrettelægger din undervisning efter elevens behov
  • Du er optaget af projektbaseret læring og kan, eller er nysgerrig på at bruge det i praksis
  • Er tålmodig og har et skarpt blik for barnets iboende ressourcer
  • Er optaget af barnets invitationer til omverdenen, deres initiativer og oplevelse af mestring 

 

Om Møllevejen Skole
Møllevejen Skole er Fredensborg Kommunes dagbehandlingsskole for elever fra 1.-10. klasse, hvor vi tilbyder et sammenhængende skole- og behandlingstilbud. Eleverne visiteres hertil ud fra deres funktions- og behandlingsbehov, og ikke ud fra en specifik diagnose. Skolen praktiserer specialundervisning jf. Folkeskolelovens § 20.2. samt dagbehandling jf. Servicelovens § 52.3.1. Du kan læse mere om vores skole her.

Skolen rummer lige nu 60 elever og 42 lærere og pædagoger.

Eleverne er fordelt i mindre grupper i en indskoling, et mellemtrin og en udskoling. Fælles for målgruppen er, at det er børn og unge som har behov for specialundervisning og dagbehandling for at kunne opnå samme muligheder for personlig og faglig udvikling som deres jævnaldrende. Behandlingsbehovet kræver et behandlingsmiljø som omfatter hele skoletiden, hvor der arbejdes med tilrettelagte og meningsfulde indsatser med det enkelte barn og familie. Du kan på vores hjemmeside læse mere om vores elevers oplevelse af, at gå på Møllevejen Skole. 

 Møllevejen Skole tilbyder vi dig
En levende, ambitiøs og faglig dygtig arbejdsplads fyldt med glade og fantastiske børn, der gør det bedste de kan og som dagligt får smilet frem hos os alle. Vi er en kollegagruppe, som har let til grin, har omsorg for hinanden og vægter faglig sparring højt. 
Du vil herudover have din daglige gang tæt på Nordsjællands smukkeste natur med skov, strand og vand lige ved dine fødder.

Møllevejen – Vejledning, Behandling og Skole 
I Fredensborg kommune har vi valgt at samle vores indsatser på børne- og ungeområdet under samme tag på Møllevejen i Nivå. Udover skolen rummer vi også Vejledning til almenområdet (PPR – indsatser) og kommunens øvrige behandlingsindsatser (familiebehandling). Du vil derfor i det daglige arbejde under samme tag med flere faggrupper som også brænder for arbejdet med børn, unge og familier. 
 
Med Møllevejen som et samlet tilbud er ambitionen at skabe faglige indsatser af høj kvalitet, der er helhedsorienterede, tilpassede og har en høj grad af koordinering og systematik. Med pejlemærket Sagen sætter holdet ønsker vi at sætte nye standarder for indsatserne på det specialiserede område.

Stillingen er på fuldtid med ansættelse per d. 1. maj 2024. 

Løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

 

Ansøgningsfrist d. 6. marts kl. 12.00 

Vi udvælger kandidater fredag d. 7. marts og afholder samtaler mandag d. 12.marts kl. 12-15 og evt. 2. samtale fredag d. 14. marts kl. 08.30 – 10.30.

Ønsker du yderlig information om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Anne Gundlund på tlf. 21644565 eller afdelingsleder Rikke Brunander på tlf. 23991759.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Kommune, Møllevej, 9S, 2990 Nivå

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5997459

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet