Områdeleder til Nivågruppen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Nivågruppen er en velfungerende samt engageret hjemmeplejegruppe hvor vi er knap 55 medarbejdere fordelt på dag og aften. Udover sosu personale og sygeplejersker har vi TSH ergoterapeut (træning som hjælp), farmakonom samt elever, studerende og ufaglærte.

Her arbejder vi på tværs af faggrupper i teams med en rehabiliterende tilgang der tager udgangspunkt i borgerens behov og medarbejderens kompetencer. 

Vi arbejder aktivt med udvikling af teamstrukturen gennem projekt selvstyrende teams som du kan læse mere om her: https://hosfrede.dk/naar-du-er-paa-arbejde/selvstyrende-teams-hjemmeplejen

I praksis har projektet blandt andet sat spot på samarbejde og givet os stor værdi i sammen at tage et større ansvar for opgaverne og indflydelse på dagens tilrettelæggelse. 

Vi arbejder med at sikre trivsel, kontinuitet, høj faglighed og kompetenceudvikling hos den enkelte medarbejder. 

 

Vi søger en leder der sammen med den nuværende leder, kan arbejde sammen om, fortsat at sikre Nivågruppen som en faglig stærk gruppe med fokus på et godt arbejdsmiljø.

”I Nivågruppen har vi højt til loftet, et godt humør og omsorg for hinanden. Vi er gode til at hjælpe hinanden- også i en travl hverdag” siger Karina SSA & Planlægger

Du vil som leder få til opgave at udvikle og sikre den faglige kvalitet, og indledningsvis den direkte personaleledelse for vores meget kompetente aftenhold der består af 16-18 engagerede medarbejdere.

Vi arbejder med at implementere nye mødestrukturer, triage model og samarbejdsformer i forbindelse med teamudvikling.

Derudover vil du i samarbejde med lederkollega på tværs i gruppen stå for en række udviklingsprojekter, herunder dokumentation, kompetenceprofiler, styrkelse af introduktion af nye kollegaer, sikre en fast base af dygtige timeafløsere. Vi er en arbejdsplads i udvikling så du skal have mod på og lyst til, løbende til at udvikle og implementere de nye tiltag der kommer.

Det er dig der i samarbejde med din lederkollega og dygtige medarbejdere går forrest for at skabe den bedste hjemme og sygepleje af høj kvalitet med borgeren i centrum. 

Vores nye leder er kendt for sit nærvær og evne til at lytte, men også for stærke kommunikationsevner. Du formår at skabe rammer for hverdagen, og du formidler klare budskaber, så alle forstår, hvad der forventes af dem og hvorfor.

 

Spil en vigtig rolle som en del af lederteamet

Du vil indgå i vores lederteam hvor vi er 9 kollegaer der deler en stærk passion for udviklingen af Fredensborg Hjemmepleje.

Vi repræsenterer en ledelsesstil, der skal binde vores forskellige fagligheder sammen og hvor vi sammen former den kultur og lederstil vi brænder for. 

Som lederteam er vi i ligesom vores medarbejdere i gang med en team-og leder udviklingsproces som du også vil blive en del af. 

”Jeg tror på, at det at være en god leder handler om at skabe en stærk og sammenhængende teamkultur, hvor medarbejderne føler sig værdsatte og kan trives både fagligt og personligt. Det kræver både nærvær og klar kommunikation, men også evnen til at lytte og forstå andres perspektiver. Sammen kan vi skabe en arbejdsplads, hvor både borgerne og medarbejderne trives og udvikles. I vores lederteam sætter vi også vores egen trivsel og arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Vi tror på trivsel hele vejen rundt giver tilfredse medarbejdere. Vi glæder os til at byde en ny kollega velkommen hos os."  - Områdeleder Nivågruppen, Nadja Maria Hageskov

 

Vi ønsker os en leder der:

Viser en stærk evne til at støtte medarbejderne i god kommunikation og samarbejde, og er i stand til at lytte til og engagere sig med medarbejdere på alle niveauer

Er dygtig til at motivere og inspirere teamet til at opnå fælles mål og sikre en positiv arbejdskultur

Er i stand til at træffe velovervejede beslutninger og håndtere udfordrende situationer og konflikter på en professionel måde

Er i stand til at identificere og implementere effektive processer og procedurer for at forbedre arbejdsmiljøet og hjemmeplejen til borgerne

Er uddannet sygeplejerske, og gerne med ledererfaring

Har et godt blik for drift og ressourcestyring 

"Jeg er utroligt stolt af at være en del af Nivågruppen, hvor vi virkelig tager ansvar for vores arbejde og vores borgeres behov. Det er en unik arbejdsplads, hvor vi arbejder på tværs af faggrupper og altid stræber efter at blive bedre. Jeg ser frem til at arbejde sammen med den kommende leder og fortsætte med at udvikle vores teamstruktur og faglige kompetencer. Det der gør Nivågruppen helt specielt er, at vi har et rigtig godt og stærkt socialt fælleskab.”Sygeplejerske Michelle Frølund

 

Lyder det som noget for dig?

Kontakt: Leder af hjemmeplejen Christian Morhordst 20 77 52 41  

Områdeleder i Nivå: Nadja Maria Hageskov 41 71 79 17 

Du kan også læse mere på vores hjemmeside www.fredensborg.dk

Ansøgningsfrist den 27. oktober 2023

Vi indkalder løbende til første samtale, og går du videre er der en personlighedstest inden anden samtale.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst med DSR og indplacering på L10.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredensborg Hjemmepleje, Mergeltoften 8, 2990 Nivå

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5919592

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet