Nyt fra Nivå i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Nivå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Byggematerialer stjålet, Ølstykke

Mandag formiddag klokken 11.41 blev det anmeldt, at der i løbet af den seneste weekend er stjålet diverse byggematerialer fra en byggeplads på Dronning Dagmars Vej. Ved tyveriet befandt materialerne sig på et ulåst område af byggepladsen.

 

Sigtet for spirituskørsel, Fredensborg

En 61-årig kvinde fra Nivå blev mandag eftermiddag klokken 13.35 standset, da hun kom kørende ad Isterødvejen. Det var en medtrafikant, som havde kontaktet politiet og fortalt, at kvinden slingrede så meget i den varebil, som hun kørte i, at der opstod flere farlige situationer. Da en alkometertest viste, at den 61-åriges promille var højere end den tilladte, blev hun sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra hende. Den skal nu analyseres med henblik på at fastlægge kvindens nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Sigtet for bedrageri, Frederikssund

I forsøget på at købe en vare billigere end den angivne pris, byttede en 33-åirg kvinde fra Espergærde mandag eftermiddag om på prismærkerne på en vare i Kirrpu på Kocksvej. Det blev imidlertid opdaget og kvinden blev anmeldt til politiet og sigtet for bedrageri.

Sigtet for manglende agtpågivenhed, Skibby

En 82-årig kvinde blev mandag eftermiddag klokken 14.54 sigtet for manglende agtpågivenhed, efter hun kørte tværs over en Skibbyvej og endte i rabatten, hvorved hun var til fare for den øvrige trafik. Der er ingen meldinger om, at kvinden skulle være kommet til skade i forbindelse med, at hendes bil endte i rabatten.

Ridser i lakken, Charlottenlund

En Toyota som holdt på Korsgårdsvej har mellem mandag morgen klokken 08.30 og klokken 16.00 fået en lang ridse i lakken. Hærværket blev anmeldt klokken 16.37.

Mistænkelig opførsel ved byggeplads, Stenløse

Klokken 16.50 mandag eftermiddag kom en anmeldelse om, at en mand opførte sig mistænkeligt ved en byggeplads i nærheden af Hyrdeleddet. En patrulje blev sendt til stedet, men manden var ikke at finde i området.

Vandkamp gik over gevind, Helsingør

En vandkamp i Multiparken gik mandag aften klokken 19.43 over gevind og fik en flok unge i alderen 14-15 år til at komme op at toppes. En patrulje kørte til stedet, hvor der imidlertid var faldet ro over gemytterne igen.

Kørte uden kørekort, Frederiksværk

Klokken 20.20 mandag aften blev en 30-årig mand fra Århus standset, da han kom kørende ad Frederiksværkvej. Da det viste sig, at han ikke havde noget kørekort, blev han sigtet for kørsel uden førerret.

Ild i bil, Frederiksværk

Mandag aften gik der ild i en bil, som stod på Kirkevænget. Her havde en 38-årig mand havde været i færd med at reparere en båd branden opstod formentlig, da en gnist antændte en benzinbeholder. Beholderen blev flyttet fra båden og sat i nærheden af bilen, som derved blev antændt. Den 38-årige blev kørt til behandling for brandskader.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi