Nyt fra Nivå i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Nivå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Beruset mand i tog, Farum

En 50-årig udenlandsk mand blev klokken 09.01 anholdt på Farum Station og taget med i detentionen, da han var for beruset til at kunne tage vare på sig selv. Manden blev løsladt igen klokken 17.05.

 

Sigtet for narkokørsel, Ølstykke

Onsdag klokken 10.44 blev en 18-årig mand fra Frederikssund standset, da han kom kørende ad Ring Syd. Manden blev sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik udtaget en blodprøve. Prøven skal nu analyseres for at fastlægge den 18-åriges nøjagtige påvirkingsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Taget for butikstyveri, Helsingør

En 15-årig ung mand fra Helsingør blev klokken 12.15 taget for butikstyveri i Kvickly i Stjernegade. Den unge mand havde stjålet noget chokolade og blev sigtet for butikstyveri. Hans forældre og de sociale myndigheder underrettes om sagen.

 

Sigtet for narkokørsel, Fredensborg

Klokken 13.05 blev en 25-årig mand fra Fredensborg standset, da han kom kørende ad Helsingørsvej. Her testede manden positiv for cannabispåvirkning og blev sigtet for narkokørsel. Han blev efterfølgende taget med på hospitalet, hvor han fik udtaget en blodprøve, som skal vise hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Kørte uden kørekort, Frederiksværk

Klokken 13.50 blev en 55-årig mand fra Nivå standset, da han kom kørende ad Hillerødvej. Manden blev sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde noget kørekort. Han blev endvidere sigtet for at nægte at opgive sit navn til politiet.

 

Butikstyveri, Allerød

En 32-årig mand fra Hørsholm blev onsdag kl. 15.21 taget for butikstyveri i Rema 1000 på Lilledal i Allerød, da han forsøgte at forlade butikken med en pose med diverse varer. 

 

Lastbil skabte trafikkaos, Kvistgård

En lastbil skabte onsdag kl. 16.41 større trafikale problemer i lyskrydset mellem motorvejen og kongevejen, da det ikke var muligt at flytte den fra stedet. Der blev åbnet op for trafikken igen kl. 17.53. 

 

Kørte uden førerret, Hundested

Onsdag kl. 17.30 blev en 23-årig mand fra Frederiksværk stoppet på Frederiksværkvej i Hundested, hvor det viste sig, at han førte køretøjet til trods for, at han har et kørselsforbud.

 

Indbrud i optiker, Farum

Klokken 01.40 natten til torsdag var der indbrud i Louis Nielsen på Farum Bytorv. Tyven har knust en rude til forretningen. Det er ikke opgjort, om og i givet fald hvad, der er stjålet.

 

Søger vidner til sag om boks-sprængning

I forbindelse med en sag, hvor en pengeautomat i Humlebæk Center er blevet sprængt med stor skade på en nærliggende forretning til følge, vil Nordsjællands Politi gerne tale med borgere, som har set noget usædvanligt eller mistænkeligt i og ved Humlebæk Center omkring klokken 04.18 natten til onsdag. Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi