Nyt fra Nivå i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Nivå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Værktøj stjålet, Skibby

Mellem tirsdag eftermiddag og onsdag formiddag klokken 09.20 er der stjålet boremaskiner, skruemaskiner og tilhørende batterier fra en lade på Birkevej. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang.

 

Falsk hjemmeplejer på spil, Virum

Onsdag klokken 11 anmeldte en 82-årig kvinde, at hun aftenen forinden havde haft besøg af en falsk hjemmeplejer. Her havde en kvinde omkring klokken 21 banket på døren til den 82-åriges hjem på Løvgårdsvej og fortalt, at hun var hjemmeplejevikar og skulle tjekke noget medicin. Men da kvinden ikke ville give sit navn, og den 82-årige i øvrigt ikke var bekendt med, at der skulle komme nogen fra hjemmeplejen på det tidspunkt, blev kvinden afvist i døren. Hun beskrives som dansk af udseende, 40 år, 175 cm høj, lys i huden med kyst pagehår. Hun talte dansk og var iført en lyseblå kjole eller skjorte og havde en pose med piller i hånden. Hun kørte fra stedet i en Volvo, hvori der sad en mand, der beskrives som lys i huden og med briller.

 

Kabler stjålet, Rudersdal

Mellem tirsdag morgen og onsdag klokken 12 er der stjålet fem europaller med kabler, der indeholder kobber fra Third Party Testing på Agern Allé. Pallerne stod på en parkeringsplads ved virksomheden.

 

Vej spærret efter uheld, Hillerød

Gl. Frederiksborgvej måtte onsdag eftermiddag spærres i den ene retning, mens der blev ryddet op efter et uheld, hvor en 58-årig mand fra Hillerød klokken 16.23 af ukendte årsager mistede herredømmet over sin bil og ramte et vejtræ og efterfølgende blev kørt til tjek på hospitalet. En Moviabus forsøgte at vende rundt med det resultat, at den sad fast og der også måtte rekvireres vejhjælp til den og vejen måtte spærres i begge retninger. Vejen blev åbnet igen klokken 17.40.

 

Sigtet for butikstyveri, Farum

En 38-årig mand fra Lynge blev klokken 16.52 sigtet for at have butikstyveri i Kvickly på Farum Bytorv, hvor han havde stjålet diverse varer. 

 

Udleverede dankort og smykker, Værløse

En 92-årig kvinde fra Værløse blev onsdag eftermiddag narret til at udlevere både dankort og smykker. Den 92-årige blev ringet op af en kvinde, der påstod, at hun var fra Nordea og kunne se, at den 92-åriges konto var blevet misbrugt. Kvinden i telefonen fortalte den 92-årige, at der ville komme en mand til hendes adresse og hente hendes dankort og også skulle have pinkoden udleveret. Kort efter kom en mand til kvindens hjem i Ydungård og fik tingene udleveret. Han vendte senere på aftenen tilbage til adressen, hvor han fik udleveret kvindens smykker. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, 40-50 år, kraftig af bygning, iført sort trøje og sort maskering. Da han fik udleveret smykkerne, lå i de en grøn plastikpose. Det blev tillige senere konstateret, at der er hævet et større beløb fra kvindens bankkonto.

Nordsjællands Politi opfordrer til, at man aldrig udleverer hverken dankort, koder eller oplysninger om disse til andre. Bliver man ringet op af en person, som udgiver sig for at være fra banken, bør man bede om vedkommendes navn og ringe tilbage til bankens officielle telefonnummer for at sikre sig, at der ikke er tale om forsøg på svindel eller bare lægge røret på.  

 

Kørte uden førerret, Nivå

Onsdag klokken 18.41 blev en 35-årig mand fra Greve standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han tidligere var frakendt sit kørekort og ikke havde generhvervet dette.

 

Blev bedt om at skrue ned, Helsingør

En patrulje kørte klokken 23.05 til Lundegade efter flere anmeldelser om, at der blev spillet musik til ulempe af en gruppe unge, som opholdt sig på skolens område. De unge blev formanet om at dæmpe musikken.

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent
Det er forståeligt, at du/I fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

Er du selv udsat for musik til ulempe? 
Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 114. Vi er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

 

Sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven, Helsingør

En 22-årig mand fra Helsingør blev klokken 23.44 sigtet for overtrædelse i Beredskabsloven, fordi han ikke holdt tilstrækkelig øje med en pande med olie på sit komfur, så der gik ild i olien. Ingen personer kom til skade ved branden, som hurtigt blev slukket.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi