Nyt fra Nivå i politiets døgnrapport

Profilbillede

Nivå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grenknuser stjålet, Helsinge

Mellem lørdag eftermiddag og søndag klokken 05.45 er der stjålet en trailer med en grenknuser. Tyveriet skete på Nørretoftevej og blev anmeldt søndag formiddag klokken 10.56.

 

Bekymring for beruset mand, Farum

Klokken 12.20 ringede en borger og udtrykte bekymring over en temmelig beruset mand, som lå på fortovet i Havremarken. En patrulje kørte til stedet for at se manden og vurdere, om han var for beruset til at kunne klare sig selv, men da patruljen nåede frem, var manden forsvundet fra området.

 

Motorcyklist påkørt, Smørum

En 48-årig mandlig motorcyklist fra Bagsværd måtte til behandling på skadestuen efter han søndag eftermiddag klokken 17.45 blev påkørt af en 27-årig kvindelig bilist fra Ballerup. Påkørslen skete i rundkørslen Skebjergvej/Smørum Parkvej og kvinden blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af sin vigepligt.

 

Kørte på ulovlig knallert, Humlebæk

En 14-årig ung mand blev søndag aften ved 18-tiden standset, da han kørte på en konstruktionsmæssigt ændret, og dermed ulovlig, knallert i området ved Teglgårdsvej og stierne Håndværkerstien/Langebjergstien. Den unge mand blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert, køre uden hjelm og for at køre på en knallert, der kræver førerret uden at være i besiddelse af denne. Den unge mands værge blev orienteret om sagen. 

 

Sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven, Nivå

En gryde med olie efterladt på et tændt komfur var søndag aften klokken 19.42 årsag til, at der opstod brand i en bolig i Kastaniens Kvarter. Ingen personer kom til skade ved branden, men en 53-årig mand blev sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

 

Kørte bil trods forbud, Espergærde

Søndag aften klokken 21.30 blev en 24-årig mand fra Espergærde sigtet for kørsel uden førerret. Manden blev standset, da han kom kørende ad Hovvej, selvom han tidligere var idømt et kørselsforbud.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi