Nyt fra Nivå i politiets døgnrapport

Profilbillede

Nivå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i cafeteria/restaurant,Humlebæk

En restaurant på Gl. Strandvej fik natten til tirsdag mellem kl. 01-07 et vindue brudt op - formentlig med et koben. Der var færden i hele restauranten. Kasseapparatet var brudt op, og der var stjålet nogle kontanter. Fra baren i restauranten, var der stjålet en rød Iphone, en Macbook Pro og en Ipad. Samtidig var der stjålet en reservebilnøgle til anmelders bil. Den var dog ikke stjålet.

 

Tyveri fra lastbil/varebil, Hillerød

En varebil, der holdt på Hjortholmvej fik natten mellem tirsdag den 28. feb. og onsdag den 1. marts. boret et lille hul i højre skydedør, hvorefter gerningsmanden har kunnet åbne døren fjerne diverse værktøj.

 

Tyveri fra byggeplads,Værløse

Tirsdag kl. 00.56 fik politiet en anmeldelse om indbrud på en byggeplads på Jonshøj Stræde. Gerningsmændene havde skaffet sig adgang til 2 containere, 3 lejligheder under ombygning og et fælleshus. Hegnet til byggepladsen var blevet åbnet ved at klippe låsen til hegnet over. Anmelder oplyste, at der var blevet stjålet diverse værktøj, emhætter, Kobberrør, slibemaskiner og en minilæsser. Anmelder oplyste, at de havde brugt en anden minilæser til at transportere alt værktøjet væk, som stadig stod på stedet.

Indbrud i cafeteria/restaurant, Hornbæk

Mellem 20.55 mandag og kl. 12.05 tirsdag var der indbrud i en restaurant på Havnevej. Der var knust en rude. Da politiet fik anmeldelsen var der endnu ikke overblik over, hvad der var stjålet.

Kunne ikke tage vare på sig selv, Helsingør

En 43-årig mand fra Helsingør blev tirsdag aften klokken 18.20 taget med på politigården, da det blev skønnet, at han ikke var i stand til at tage vare på sig selv. Manden havde taget ophold i Netto på Gefionsvej, hvor personalet forgæves forsøgte at få ham til at forlade butikken. 

Stjal vodka, Hillerød

To 14-årige drenge og en pige, alle fra Hundested, blev tirsdag aften klokken 17.46 taget for tyveri i Bilka i Slotsarkaderne, hvor de havde stjålet en flaske vodka. Deres forældre og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.

Hærværk mod bil, Nærum

Mellem klokken 17.12 og 17.23 tirsdag aften er der begået hærværk mod en bil, der stod på Fyrrevejen. Vinduesviskerne er blevet trukket ud, sidespejlene vredet rundt og det ene baghjul punkteret. I forbindelse med hærværket er der set to mænd på stedet. De beskrives som danske af udseende, 180-190 cm høje, muskuløse med kort hår og iført henholdsvis en sort og en hvid bluse.

Glatføre lukkede motorvejsstrækning, Nordsjælland

Tirsdag aften skete flere uheld på Helsingørmotorvejen på grund af ekstremt glatføre. Af hensyn til trafiksikkerheden blev det klokken 21 skønnet nødvendigt at lukke motorvejen på strækningen nordgående mellem Kokkedal og Humlebæk samt sydgående mellem Espergærde og Nivå, indtil Vejdirektoratet havde haft mulighed for at salte kørebanerne. Strækningen blev genåbnet igen klokken 22.46 med anbefaling om, at bilisterne fortsat kørte med markant nedsat hastighed.

Kørte ind i et træ, Ølsted

En 38-årig mand fra Frederiksværk kørte mistede kl. 23.06 herredømmet over sin bil på Amtsvejen mod Hillerød og påkørte et træ. Ingen melding om personskade.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi