Nyt fra Nivå i politiets døgnrapport

Profilbillede

Nivå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Gravemaskine stjålet, Helsingør

Mellem mandag eftermiddag og tirsdag morgen klokken 07.18 er der stjålet diesel fra en gravemaskine, som stod på en byggeplads på Nordre Strandvej.

 

El-løbehjul stjålet, Hundested

Et el-løbehjul er mellem midnat og klokken 05.00 tirsdag morgen blev stjålet fra en garage i Nørregade. Tyveriet blev anmeldt klokken 07.32.

 

Mulig tricktyv på spil, Kokkedal

Tirsdag klokken 10.14 blev det anmeldt, at der dagen forinden mellem klokken 14.30 og 15.00 havde været en mulig tricktyv på spil i Birkehaven. Her havde en kvinde ringet på døren hos en 80-årig beboer og fortalt, at hun kom med en tærte til beboeren. Kvinden blev lukket indenfor, mens den 80-årige fandt en tallerken frem, hvorefter det viste sig, at kvinden ikke havde en tærte med og forlod stedet.

 

Faldt ned fra stige, Rungsted Kyst

Tirsdag formiddag faldt en 47-årig mand fra Korsør faldt ned af en stige i forbindelse med noget arbejde ved en ejendom på Kastainevej. Manden blev kørt til hospitalet, og Arbejdstilsynet orienteret. De vurderede dog, at der ikke var anledning til, at de kom ud på stedet.

 

Stjal spiritus, Kgs. Lyngby

En 42-årig mand fra Slagelse blev tirsdag formiddag klokken 11.22 taget for tyveri i Meny på Lyngby Hovedgade. Manden havde stjålet tre flasker spiritus og blev sigtet for butikstyveri.

 

Grill og pizzaovn stjålet, Vejby

En grill og en pizzaovn er mellem mandag eftermiddag og tirsdag formiddag klokken 09.30 blevet stjålet fra en have på Tjørne-Åsen.

 

Hærværk mod bil, Nivå

En bil, som stod i Islandshøjparken, er mellem midnat og tirsdag formiddag klokken 10.00 blevet udsat hærværk. Bilen har fået flere ridser i lakken, ligesom to dæk er blevet punkteret. Hærværket blev anmeldt klokken 11.30.

 

Mand skabte uro, Gentofte

En borger kontaktede klokken 16.33 politiet og fortalte, at der gik en mand rundt med et spyd eller en lang pil ved Gentofte Station. En patrulje kørte til området og fik kontakt til bemeldte mand. Der var dog ikke tale om hverken en pil eller et spyd men en gardinstang, som manden netop havde købt i IKEA.

 

Tricktyv på spil, Gentofte

Tirsdag aften klokken 20.28 henvendte en mand sig til en 80-årig kvinde og spurgte om, hun kunne hæve nogle penge for ham, da han havde glemt sit hævekort. Manden foregav at overføre et beløb til kvinden, som hun efterfølgende hævede på sin egen konto og gav til ham. Senere opdagede hun, at han ikke havde overført pengene til ham.

 

Sigtet for narkokørsel, Birkerød

Klokken 21.16 tirsdag aften blev en 34-årig mand uden kendt adresse standset i Søndervangen. Han blev sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analysers for at klarlægge de yderlige omstændigheder til sagen.

 

Var i gang med at ”skrælle” knallert, Skævinge

En patrulje, som kom kørende ad Strøvej, opdagede tre unge, som var i færd med at ”skrælle” en knallert. Patruljen sørgede for at knallerten i stedet blev afleveret til sin ejer.

 

Narret af falsk politibetjent, Kgs. Lyngby

En 82-årig kvinde blev klokken 22 ringet op af en mand, som udgav sig for at være fra politiet. Manden fortalte, at nogle personer havde forsøgte at trække penge fra kvindens bankkonto og fik hende til at overføre et større beløb til en såkaldt ”sikkerhedskonto” under dække af, at pengene ville være i sikkerhed der og bliver ført tilbage til kvinden senere.

Nordsjællands Politi advarer på det kraftigste imod, at man overfører penge, udleverer sit hævekort, pinkoder, nem-id eller andre lignede oplysninger til andre. Heller ikke selvom de udgiver sig for at være fra en bank, politiet eller andre virksomheder eller myndigheder. Er man i tvivl om, hvorvidt en person reelt er ansat i den oplyste offentlige myndighed eller virksomhed, kan man bede om personens navn og derefter ringe til det specifikke ansættelsessted og bede om at blive viderestillet til personen for at få oplysningerne be- eller afkræftet. Her er det vigtigt, at man som borger selv finder hovedtelefonnummeret til den pågældende offentlige myndighed og ikke ringer til det nummer, som personen ringer fra eller oplyser. 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi