Nyt fra Nivå i politiets døgnrapport

Profilbillede

Nivå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kørte af vejen og endte på mark, Skibby

Søndag formiddag klokken 09.28 kørte en 80-årig mand fra Skibby af vejen og endte på en mark. Uheldet skete på Skibbyvej og manden måtte efterfølgende hjælpes fri af køretøjet. Der er ingen meldinger om, at han skulle være kommet til skade ved uheldet.

 

Pung stjålet under indkøbstur, Stenløse

Kort før klokken 11.30 søndag formiddag blev en pung stjålet fra en 66-årig kvinde, da hun var ude at handle i Kvickly på Centertorvet. Ud fra overvågning fra forretningen beskrives gerningsmanden som en 50-60-årig mand, 160-165 cm høj, almindelig af bygning, brun i huden med gråt, kort hår. Han var iført mørke bukser og sort jakke.

 

Brand i cykelskur, Farum

Klokken 13.28 kom en anmeldelse om, at der var ild i et cykelskur ved Solvangskolen. Brandvæsenet fik hurtigt slukket ilden, som ud fra observationer på stedet formodes at være påsat. Sagen bliver nu efterforsket nærmere.

 

Rygsæk stjålet fra bil, Nivå

Mellem klokken 1340 og 13.55 blev en rygsæk stjålet fra en bil, som stod på Strandvejen. Tyven knuste en siderude for at skaffe sig adgang til bilen og stjal herefter rygsækken, som blandt andet indeholdt en pung, mobiltelefon og en termoflaske. I forbindelse med tyveriet blev en mand, der beskrives som dansk af udseende, 35-40 år, 170 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden, kronraget/skaldet, iført mørkeblå jeans og sort jakke, set gemme sig bag en bil i nærheden.

 

Mand ramt af knivstik, Veksø

Klokken 17.25 blev det anmeldt, at en 24-årig mand var blevet ramt af knivstik. Knivstikkeriet skete ved Veksø Multihal på Gl. Hovevej og den 24-årige blev kørt til behandling på hospitalet, hvor det blev konstateret, at han var uden for livsfare. De to gerningsmænd flygtede efterfølgende fra stedet. Politiets teknikere og hunde kom til stedet for at sikre eventuelle spor til brug for efterforskningen. Nordsjællands Politi har pt ikke yderligere oplysninger eller kommentarer til sagen, som fortsat er under efterforskning.

 

Hærværk på station, Virum

En 36-årig udenlandsk statsborger ødelagde søndag aften kl. 19.18 en skydedør og kastede med flasker på Sorgenfri station i Virum. Manden blev anholdt og blev kørt på stationen. 

 

Høj musik til gene, Gentofte

En patrulje rykkede mandag morgen kl. 00.56 ud til en fest på Gentoftegade, der ikke ønskede at skrue ned for musikken trods klager fra naboer. Patruljen lukkede festen og genetablerede ro på adressen. 

 

Kørsel i påvirket tilstand, Gentofte

Mandag morgen kl. 04.34 blev en 39-årig mand fra Charlottenlund anholdt for at føre et køretøj på Ordrupvej mens han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev bragt til hospitalet så den præcise påvirkningsgrad kan fastlægges.   

 

Indbrud på kontor, Nivå

Mellem fredag d. 25 kl. 17.45 og mandag d. 28 kl. 06.35 har der været indbrud i et storrumskontor på Møllevej i Nivå. Gerningsmændene har fået adgang til kontoret ved at pille lister af vinduer, hvorefter de har kunnet fjerne ruderne.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 21.-27. november 2022

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi