Nyt fra Nivå i politiets døgnrapport

Profilbillede

Nivå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Biler udsat for hærværk, Hellerup

To biler, som stod på På Højden, er mellem midnat tirsdag og tirsdag morgen klokken 07 blev udsat for hærværk, idet der er blevet slået hul i flere bilruder.

 

Måtte bruge dagen i detentionen, Frederikssund

En 41-årig mand fra Slagelse endte med at bruge en stor del af sin dag i detentionen. Manden havde klokken 08.29 kørt med toget mod Frederikssund, hvor han var så beruset, at han råbte af de andre passagerer. Da en patrulje kom frem og traf manden, blev det vurderet, at han ikke var i stand til at tage vare på sig selv. Derfor blev han kørt til politigården og sat i detentionen, hvorfra han blev løsladt igen klokken 14.52.

 

Disharmonisk harmonikaspil, Kgs. Lyngby

En 65-årig mand uden fast adresse blev tirsdag formiddag omkring klokken 11.30 bortvist fra tunnelen under Lyngby Station, hvor han havde taget opstilling. Manden spillede harmonika og forsøgte samtidig at tigge penge fra forbipasserende.

 

Beboere måtte evakueres, Slangerup

Beboerne i to ejendomme på Mølledammen måtte tirsdag klokken 10.15 evakueres i forbindelse med et brud på en gasledning. Bruddet skete i forbindelse med nedgravning af fibernet.

 

Kørte på ulovlig knallert, Frederikssund

Tirsdag formiddag klokken 10.43 blev en 37-årig mand fra Frederikssund standset på Byvej. Manden kørte på en knallert, som viste sig at være konstruktionsmæssigt ændret, så den kunne køre hurtigere end den er egnet til. Og da det ikke er tilladt, blev han sigtet for kørsel på ulovlig knallert.

 

Hund fandt hash, Farum

En narkohund snusede sig tirsdag ved middagstid frem til et gemmested for flere salgsposer med hash, der var gemt på et fællesareal på Nygårdterrasserne. Fundet blev gjort i en målrettet indsats mod narkohandel på gadeplan. Ved samme indsats blev en 24-årig mand fra Skævinge sigtet for at være i besiddelse af en større mængde hash, som blev fundet i hans bil.

Anlægsmaskiner stjålet, Kokkedal

Fra en adresse på Holmegårdsvej er der mellem klokken 16.34 og 21.22 mandag aften stjålet en betonblander og en fliseløfter. Tyven er brudt igennem et hegn for at få fat i maskinerne. Tyveriet blev anmeldt tirsdag klokken 13.38.

Blufærdighedskrænkelse, Helsingør

Klokken 14.05 kom en anmeldelse om, at en 14-årig pige var blevet befølt på det ene bryst af en ældre mand. Episoden skete på Gefionsvej, hvor den 14-årige kom cyklende, da hun blev kontaktet af manden og derfor stoppede op og talte med ham. Manden beskrives som dansk af udseende, 70 år, lys i huden med kort gråt hår på siderne af hovedet, men i øvrigt skaldet. Han talte dansk, var iført sorte bukser, sort langærmet trøje og handsker. Han medbragte en Føtex-pose og kørte på en sort cykel.

Mand overfaldet, Farum

Klokken 14.28 blev det anmeldt, at en 26-årig mand blev mandag aften omkring klokken 21 overfaldet af tre unge mænd ved Netto på Farum Bytorv. Her havde de unge mænd stået sammen med to unge kvinder, og da den 26-årige påtalte de unges mænd opførsel over for den ene af dem, blev han overfaldet og slået med knytnæver. Gerningsmændene beskrives som: 

A: Mand, mellemøstlig af udseende, 15-18 år, 170-175 cm høj, almindelig af bygning, sort kort hår, iført: Grønt tracksuit fra adiddas og sorte sko

B: Mand, mellemøstlig af udseende, 15-18 år, 170-175 cm høj, almindelig af bygning, sort kort hår, iført grå hættetrøje, sort kasket og sort taske

C: Mand, mellemøstlig af udseende, 15-18 år, 170-175 cm høj, almindelig af bygning, sort kort hår, iført sort hættetrøje og sorte bukser

Sigtet for butikstyveri, Snekkersten

Tre kvinder i alderen 21-31 år fra Snekkersten, Hillerød og Helsingør blev klokken 17.50 sigtet for butikstyveri i Netto på Nørrebakken.

Grill stjålet, Helsinge

En beboer på Provstemarken har mellem mandag aften klokken 19.00 og tirsdag klokken 12.00 fået stjålet en grill, som stod i en baghave.

Påkørt af scooter, Ølstykke

En otte-årig pige blev tirsdag aften klokken 18.22 påkørt af en 50-årig mand, da han kom kørende på scooter ad stisystemet ved Fiskene. En læge og ambulance blev tilkaldt og tilså pigen.

Uro og uorden, Nærum

Ni unge mænd i alderen 18-20 år kom tirsdag aften op at toppes på Fruerlund. Flere patruljer kørte til stedet, og roen blev genoprettet ved at sende de unge mænd væk fra stedet i hver deres retning.

Mand vakte mistanke, Værløse

En mand vakte tirsdag aften klokken 22.21 mistanke, da han gik og filmede indkørsler og huse på Sækkedamsvej og Åkandevej. En patrulje blev efter en anmeldelse fra en borger sendt til området for at undersøge sagen nærmere, men man var forsvundet fra stedet.

Uro og uorden, Helsingør

Kort før klokken 01 natten til onsdag måtte en patrulje køre til Sct Annagade og lægge en dæmper på gemytterne, da to grupper havde været i håndgemæng. Ingen personer var kommet alvorligt til skade.

Måtte overnatte i detentionen, Kvistgård

En 50-årig mand uden fast bopæl blev taget med til detentionen, efter en anmeldelse om, at han lå på perronen på Kvistgård Station. Her havde en bekymret borger observeret ham og kontaktet politiet, som kørte til stedet og konstaterede, at manden var så beruset, at han ikke kunen tage vare på sig selv. 

Lyste med lygter, Ullerød

To personer gik klokken 01.48 rundt på Hjortevænget og lyst til at vinduerne til en ejendom. En patrulje kørte til stedet, men de to personer var ikke at se, hverken på adressen eller i det omkringliggende område. Den ene person beskrives som en østeuropæisk udseende mand, ca 35 år, 180-190 cm høj med kort brunt hår, iført brun hættetrøje, mørke bukser. 

Endte i grøften, Helsinge

Klokken 01.52 natten til onsdag anmeldte en borger, at der lå en bil i grøften ved Hillerødvej/Solbjerggårdsvej. Der var ingen personer i bilen eller i nærheden. På baggrund af fund af nogle ejendele og øvrige oplysninger om bilen, har politiet en formodning om, hvem der kan have kørt bilen.

Flere tilfælde af musik til ulempe, Nordsjælland

På Selmersvej i Hørsholm blev der spillet så høj musik, at en beboer i området klokken 23.47 kontaktede politiet. Da en patrulje kom til fest-adressen, var der imidlertid skruet ned for musikken. I Hornbæk var en fest på Valnøddevej klokken 02.18 så forstyrrende for de omkringboende, at politiet sendte en patrulje til stedet. I Kgs. Lyngby blev en havefest på Caroline Amalie vej lukket af en patrulje klokken 03.30. 

Mistænkelige mænd, Nivå

Onsdag morgen klokken 06 kom en anmeldelse om, at to mistænkelige mænd gik rundt ved en ejendom på Rørmosevej. En patrulje kørte til stedet for at undersøge sagen nærmere. De to mænd havde imidlertid forladt området.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi