Nyt fra Nivå i politiets døgnrapport

Profilbillede

Nivå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Værktøj stjålet fra container, Hillerød

Fra en container, der stod på en byggeplads på Amorbuen, er der henover weekenden stjålet diverse værktøj. Tyven har skåret en lukkebom på containeren over, og tyveriet blev anmeldt mandag morgen klokken 07.26.

 

Tabte grill på motorvejen, Kokkedal

En bilist tabte mandag morgen lidt før klokken 9 en gasgrill på Helsingørmotorvejen i retning mod København. Politi og Falck kørte til stedet og fik grillen sat ind til siden, og bilisten blev sigtet for ikke at have fragtet grillen forsvarligt. 

 

Fik stjålet taske under badetur, Hornbæk

En 58-årig kvinde fra Helsingør anmeldte klokken 09.33, at hun søndag eftermiddag omkring klokken 15 havde fået stjålet en taske med tøj og rejsevaluta på Hornbæk Strand, mens hun var ude at bade.

Falske indsamlere på spil, Nordsjælland

Mandag formiddag klokken 10.30 kontaktede en borger politiet og fortalte, at der uden for Irma i Humlebæk Center stod en yngre kvinde og forsøgte at samle penge ind ved at fortælle, at indsamlingen var til fordel for døve og blinde. En patrulje kørte til stedet for at undersøge sagen nærmere, men kvinden var der ikke længere og var heller ikke at finde, da patruljen efterfølgende kørte rundt i området og kiggede efter hende. 

Lidt senere på formiddagen kom en anmeldelse om, at en kvinde og en mand forsøgte at samle penge ind til døve og blinde ved Kongevejs-Centret. Her havde en 70-årig kvinde doneret penge og var blevet bedt om at skrive under på et papir. Kvinden opdagende bagefter, at resten af kontanterne i hendes pung var væk. 

De to personer beskrives som A: kvinde, mellemøstlig af udseende, 20-30 år, 150-155 cm høj, kraftig af bygning, mørk i huden med sort mellemlangt hår og brune øjne, iført sommertøj. B: mand, mellemøstlig af udseende, 40-45 år, 155-160 cm høj, kraftig af bygning, mørk i huden med sort kort hår, iført sommertøj. Det kan ikke udelukkes, at der er personsammenfald mellem de to hændelser.

Sigtet for ulovligt ophold og arbejde, Frederikssund

Mandag formiddag klokken 11.20 blev en 32-årig mandlig ikke-eu-borger truffet i Jernbanegade. Her konstaterede patruljen, at den 32-årige opholdt sig og arbejdede i Danmark uden de nødvendige tilladelser, hvilket han blev sigtet for.

Overraskede indbrudstyv, Charlottenlund

Klokken 12.15 ringede en beboer på Skovshovedvej til politiet og fortalte, at hun havde overrasket et indbrudstyv i sit hjem. Tyven, der beskrives som ca. 25 år med kort sort hår og iført jeans samt armygrøn t-shirt, stak af i kendt retning. Flere patruljer blev sendt til området, men det lykkedes ikke at finde manden.

Kvinde taget for butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 60-årige udenlandsk kvinde blev mandag eftermiddag klokken 13.05 taget for butikstyveri i H&M i Lyngby Storcenter. Kvinden blev sigtet for forholdet og taget med på politistationen til nærmere afhøring.

 

Motorcyklist ramt af bil, Ålsgårde

Klokken 13.43 mandag eftermiddag blev en 61-årig mandlig motorcyklist fra Helsingør ramt af en 41-årig mandlig bilist fra Ålsgårde. Uheldet skete på Nordre Strandvej, og motorcyklisten blev efterfølgende kørt til tjek på hospitalet. Han kom umiddelbart ikke alvorligt til skade ved sammenstødet. 

Påhængsmotor stjålet, Stenløse

Mellem lørdag middag og mandag formiddag klokken 10 er der stjålet en påhængsmotor fra en motorbåd, som stod til opbevaring på Kirkevang.

Mænd stjal værktøj, Hillerød

Tre udenlandske mænd i alderen 31-34 år blev klokken 15.57 taget for butikstyveri i Bauhaus på Sigrunsvej, hvor de havde stjålet forskelligt værktøj. Mændene blev sigtet for tyveri, taget med på politigården for nærmere afhøring, hvorfra de senere blev løsladt efter at have modtaget en straksbøde.

Musik til ulempe

Sidst på eftermiddagen og først på aftenen kom flere anmeldelser om musik til ulempe fra en adresse på Østre Pennehavevej på Rungsted Kyst. En patrulje kørte til stedet og fik reguleret lydstyrken. I Hellerup blev musikken fra en fest på Duntzfelts Allé så generende for de omkringboende, at klokken 23.06 politiet blev kontaktet. En patrulje kørte til stedet og bad festdeltagerne om at dæmpe musikken. I Hillerød måtte en patrulje også lægge vejen forbi en fest på Ødamsvej og sørge for, at der blev skruet lidt ned for musikken.

Kørte uden kørekort, Humlebæk

En 25-årig mand fra København blev mandag eftermiddag standset, da han kom kørende ad Humlebæk Strandvej. Her viste det sig, at han havde sat sig bag rattet, selvom han ikke havde nogen førerret, hvilket han blev sigtet for.

Kørte på ulovlig knallert, Frederiksværk

En 44-årig mand fra Hundested blev mandag aften klokken 19 standset på Strandvejen, hvor kan kom kørende på en knallert. Den viste sig at være konstruktionsmæssigt ændret, så den kunne køre hurtigere, end den er indregistreret til. Den 44-årige blev sigtet for kørsel på ulovlig knallert.

Mistanke om ammoniakudslip, Lynge

Mandag aften klokken 21.28 ringede en borger og fortalte, at der slap en masse hvid røg ud fra et fjernvarmeanlæg i Farremosen. Da der var mistanke om, at det kunne være et ammoniakudslip, kørte flere patruljer og brandvæsenet til stedet. Desuden blev der spærret for færdsel ved Farremosen/Nymøllevej, Vassingerødvej/Nymøllevej og Hillerødmotorvejens afkørsel ved Nymøllevej, mens forholdet blev undersøgt nærmere. Det viste sig heldigvis, at der ikke var tale om et ammoniakudslip, hvorefter afspærringerne blev ophævet.

Ild i knallert, Nivå

Klokken 01.27 natten til tirsdag kom en anmeldelse om, at der var ild i en knallert på Mariehøj. Det vides ikke, hvordan branden er opstået.

Ung mand overfaldet, Hørsholm

En 19-årig mand fra Charlottenlund blev klokken 03.41 natten til tirsdag overfaldet af tre ukendte mænd ved Nedenomsvej/Høsterkøbvej. Den 19-årige blev skubbet i asfalten og blev herefter sparket flere steder på kroppen, hvorefter de tre mænd forsvandt fra stedet i en taxa. De beskrives som danske af udseende og iført toga. Den 19-årige blev kørt til hospitalet for at blive undersøgt nærmere og få dokumenteret sine skader til brug for den videre behandling af sagen.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi