Nyt fra Nivå i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Nivå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Taget for butikstyveri, Kokkedal

Torsdag klokken 07.25 blev en udenlandsk mand taget for tyveri i Rema 1000 i Egevangen. En patrulje kom til stedet og tog manden med til afhøring på politigården.

 

Sigtet for narkokørsel, Ølstykke

En 23-årig mand fra Ølstykke blev klokken 08.25 sigtet for narkokørsel, efter en narkometertest af ham gav udslag for påvirkning med cannabis. Manden blev standset på Dronning Dagmars Vej og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at klarlægge mandens nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Batterier stjålet, Skævinge

Fra en virksomhed på Industrivænget er der mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 08.00 stjålet en større mængde industribatterier. Tyven har skaffet sig adgang til virksomheden ved at klippe hul i et hegn til virksomhedens område.

 

Havde hash i bilen, Nivå

En 23-årig mand fra Kokkedal blev klokken 18.50 truffet i en bil på Niverød Kongevej. Da bilen lugtede af hash, blev der foretaget en ransagning af den og her blev der fundet flere hashplader, og den 23-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg.

 

Indsats mod utryghedsskabende narkosalg på gadeplan, Birkerød

Ved en målrettet indsats mod utryghedsskabende narkosalg på gadeplan blev tre personer omkring klokken 19 truffet i omkring Søholmskolen afd. Toftevang, hvor de blev sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.

 

Kørte uden kørekort, Helsingør

En 25-årig mand fra Niverød blev klokken 20.16 standset på Kongevejen og sigtet for at køre uden førerret, da han ikke havde generhvervet sit kørekort efter en tidligere frakendelse.

 

Fik ildebefindende og kørte galt, Kgs. Lyngby

Torsdag aften klokken 20.46 kørte en 85-årig mand fra Virum galt som følge af et ildebefindende. Uheldet skete på Lyngby Hovedgade, hvor manden mistede herredømmet over bilen og kørte ind i en hæk. Han kom ikke umiddelbart til skade, men blev for en sikkerheds skyld kørt til tjek på hospitalet.

 

Sigtet for narkokørsel, Helsingør

Klokken 00.46 natten til fredag blev en 25-årig mand fra Helsingør sigtet for narkokørsel, da en narkometertest viste, at han var påvirket af flere forskellige euforiserende stoffer. Manden blev taget med på politigården, hvor en læge kom og udtog en blodprøve fra den 25-årige. Blodprøven skal analyseres med henblik på at fastlægge mandens nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen. Manden blev løsladt igen senere på natten.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi