Nyt fra Nivå i politiets døgnrapport

Profilbillede

Nivå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i bygning, Helsingør

Klokken 07.02 blev det anmeldt, at der mellem tirsdag klokken 17.00 og onsdag klokken 06.15 havde været indbrud i en bygning på Fabriksvej. En ukendt gerningsperson havde skaffet sig adgang ved at opbryde en dør, og fra stedet var der stjålet elektrisk værktøj og maskiner. 

 

Tyveri fra personbil, Kokkedal

Mellem tirsdag klokken 22.00 og onsdag klokken 08.40 blev der fra en BMW personbil stjålet rat, speedometer, navigation, midterkonsol og audio, mens bilen holdt parkeret på Egedalsvænge. Indstigningen skete ved rudeknusning.

 

Rude knust på skole, Værløse

Klokken 08.49 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsperson i løbet af natten havde knust et vindue ind til Lille Værløse Skole. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

 

Mand skabte utryghed, Klampenborg

Klokken 12.00 blev det anmeldt, at en mand gik rundt på Dyrehavsbakken og med sin adfærd skabte utryghed blandt de besøgende. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf manden, en 24-årig fra Midtjylland, som blev bortvist fra stedet.

 

Hærværk, Hillerød

En medarbejder fra Tjærby Kirke anmeldte klokken 12.43, at der var udøvet hærværk på et toilet i kirken, idet en ukendt gerningsperson havde hældt væske ud over toilettet, sat ild til noget toiletpapir samt smurt noget på vinduerne. Hærværket var sket mellem søndag klokken 13.00 og onsdag klokken 10.00.

 

Konstruktivt ændrede knallerter, Skibby

Klokken 13.05 standsede en patrulje to unge mænd på knallerter på Østbyvej. Idet knallerterne formentlig var konstruktivt ændrede, blev de to unge mænd, begge 16 år og fra Skibby, sigtet for dette.

 

Færdselsuheld, Skibby

På Egevej skete der klokken 13.12 et færdselsuheld, da en 33-årig mandlig bilist fra Skibby mistede herredømmet over sit køretøj og påkørte et hushjørne og en parkeret knallert. 

 

Der skete ikke umiddelbart personskade i forbindelse med uheldet, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet for at tilse bilisten.

 

Tyveri af motor, Hørsholm

Klokken 13.58 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsperson havde stjålet motoren til en port ved Meny i Kongevejs-Centret mellem klokken 07.00 og 11.00. En håndværker havde i tidsrummet arbejdet med montering i butikken, og da han skulle til at montere motoren, opdagede han, at den var blevet stjålet. 

 

Færdselsuheld, Hillerød

På Amtsvejen i krydset ved Kappelskovvej skete der klokken 14.08 et færdselsuheld mellem en 23-årig mandlig bilist fra Jyllinge og en 68-årig kvindelig bilist fra Hundested. En patrulje, som tilfældigvis befandt sig på stedet, sigtede den 23-årige bilist for overtrædelse af færdselsloven.

 

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

 

Tyveri af pung, Farum

På vegne af en ældre mand fra Farum blev det klokken 15.07 anmeldt, at han tidligere på dagen havde fået stjålet sin pung, mens han handlede i Kvickly på Farum Bytorv. Den ældre mand have befundet sig i butikken mellem klokken 13.00 og 13.20, og en ukendt person havde her stjålet pungen fra mandens taske. Mandens hævekort var efterfølgende forsøgt brugt, men det var ikke lykkedes den ukendte gerningsperson at hæve penge fra kontoen, inden kortet blev spærret.

 

Tyveri fra personbil, Værløse

Klokken 17.26 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsperson tidligere på dagen havde stjålet bl.a. en computer og en taske fra en personbil, som holdt parkeret på en parkeringsplads på Gammel Hareskovvej. Tyveriet var sket mellem klokken 10.00 og 10.45, hvor gerningspersonen havde knust en rude for at skaffe sig adgang til køretøjet.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Nivå

På Skovmarken standsede en patrulje klokken 18.14 en 43-årig mandlig knallertfører fra Nivå. Et alkometer viste, at han formentlig havde ført knallerten med en promille over det tilladte, ligesom et narkometer viste, at han formentlig også havde kørt på knallert under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev derfor anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel.

 

I forbindelse med visitation af manden blev han fundet i besiddelse af en moderat mængde hash samt genstande til brug ved salg af stoffer. Han blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg. 

 

Ved efterfølgende ransagning på mandens adresse blev der yderligere mængder hash samt en mindre mængde MDMA og amfetamin. Den 43-årige blev derfor også sigtet for disse forhold.

 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den 43-årige eventuelle spiritus- og narkopåvirkning. 

 

Kørsel i påvirket tilstand, Jægerspris

En borger anmeldte klokken 19.22, at en bilist på Skarndalsvej kørte meget slingrende og ujævnt, og borgeren mistænkte derfor, at bilisten muligvis førte bilen i påvirket tilstand. En patrulje kørte til stedet, hvor bilisten, en 56-årig kvinde fra Jægerspris, i mellemtiden var blevet bragt til standsning af borgeren samt nogle andre bilister. Et alkometer bekræftede mistanken, og kvinden blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Da kvindens promille oversteg 2,0, blev hendes bil beslaglagt med henblik på konfiskation. 

 

Kvinden blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på præcist at fastslå hendes eventuelle promillegrad.   

 

Stor ros til borgeren for at anmelde forholdet samt til de øvrige bilister, som hjalp med at bringe køretøjet til standsning. 

 

Mand skabte utryghed, Veksø

Personalet i Rema1000 på Kirkebakken anmeldte klokken 21.03, at en mand havde indfundet sig i butikken, hvor han havde en truende adfærd. En patrulje kørte til stedet, men manden havde i mellemtiden forladt stedet, og det var ikke muligt at finde ham i området.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Gentofte

En 29-årig mandlig bilist uden kendt adresse blev klokken 21.05 standset af en patrulje på Motorring 3. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel, ligesom han også blev sigtet for besiddelse af en moderat mængde hash.

 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

 

Uro og uorden, Virum

Omkring klokken 22.30 indløb der flere anmeldelser om uro og uorden ved Frederiksdal Fribad, hvor en større gruppe unge mennesker festede. Der var ifølge anmeldelsen opstået tumult mellem de unge mennesker og personalet på stedet, og nogle patruljer kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere. Her blev et større antal personer truffet, og tre unge mænd blev grundet deres opførsel bortvist fra stedet, ligesom de fik deres generalia registreret.

 

Ved 23.30-tiden indløb der endnu en anmeldelse om, at der var uro på stedet. Patruljer kørte til stedet og fik igen en snak med de unge mennesker om deres adfærd.

 

Der blev under patruljernes tilstedeværelse ikke vurderet at være grundlag for at sigte nogen for noget.

 

Færdselsuheld, Hillerød

I et kryds på Søndre Jernbanevej blev en 18-årig kvinde fra Hillerød klokken 02.06 påkørt af en 48-årig mandlig bilist fra Hillerød. Grundet alvorlig tilskadekomst blev kvinden kørt med ambulance til behandling på hospitalet. 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi