Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Nivå - mandag den 26. oktober

Profilbillede

Nivå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Muligt våben var legetøj

Nivå: Søndag morgen klokken 07.44 ringede en 31-årig kvinde og fortalte, at hun havde set noget, der muligvis kunne være et gevær på stistystemet ved Hyldehøj Høj, En patrulje kørte til stedet, hvor det viste sig, at der var tale om noget legetøj.

Lamper stjålet

Værløse: To lamper er mellem klokken 01.00 søndag nat og klokken 08.00 søndag morgen blevet stjålet fra et skur på Tibbevangen. 

Hastighedskontrol udløste klip i kørekort

Gentofte: Ved en hastighedskontrol søndag mellem klokken 10.15 og 10.40 på Ørnegårdsvej/Lyngbyvej belv der givet 11 sigtelser og 11 klip i kørekortet til bilister, som trådte for meget på speederen.

Kørte ind i kvinde

Kgs. Lyngby: En mandlig bilist påkørte søndag formiddag klokken 10.45 en 33-årig kvinde fra Brønshøj. Episoden skete på Svenskevej ved Hjortekærporten, hvor kvinden stod og ventede på sin kæreste. Hun stod i en parkeringsbås og det blev den mandlige bilist, ifølge kvindens forklaring, så sur over, at han kørte ind i hende og bagefter kørte væk fra stedet. Kvinden blev ramt på det ene ben, men kom ikke alvorligt til skade. Nordsjællands Politi er i besiddelse af registreringsnummeret på den bil, som manden kørte i.
 

Nedløbsrør stjålet

Klampenborg: Otte-ti meter nedløbsrør i kobber er mellem fredag klokken 12.00 og søndag klokken 12.30 blevet stjålet fra Taarbæk Kirke på Edelslundsvej.

Fandt joint i bil

Hundested: En patrulje fandt søndag eftermiddag klokken 12.50 en joint i en bil, der holdt på Læssevejen. En 19-årig mand, der blev truffet sovende i bilen, blev i den forbindelse sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Uenighed om parkeringsafgift førte til skubberi

Kokkedal: Sødang eftermiddag klokken 13.41 fik politiet en anmeldelse om, at en 45-årig kvinde fra Kokkedal var blevet skubbet og slået på armen af en parkeringsvagt. Episodenfandt i følge anmeldelsen sted, da kvinden og vagten kom op at diskutere, hvor længe kvinden havde været væk fra sin bil i forbindelse med udstedelse af en parkeringsafgift klokken 11.00 ved Netto på Højengen. Parkeringsvagten beskrives som en mand med mellemøstligt udseende, 20-25 år, 170-172 cm, almindelig af bygning med sort hår, der var kort i siderne og længere på toppen. Han var iført sort jakke og sorte bukser med hvid stribe i siden.

Butikstyv i Magasin

Kgs. Lyngby: En 19-årig ung kvinde fra Odense blev søndag eftermiddag klokken 14.54 taget for butikstyveri i Magasin. Kvinden blev opdaget af en butiksvagt, og da hun ikke var videre samarbejdsvillig, blev politiet tilkaldt.

Løber stødte sammen med bil 

Helsingør: En 55-årig mand stødte søndag eftermiddag klokken 16.45 sammen med en bil i krydset Møllebakken/I L Tvedes Vej. Manden kom løbende over for grønt, da en VW Up pludselig kørte ud i krydset. Den 55-årige mand kunne ikke nå at undvige og ramte ind i passagersiden på bilen, der kørte fra stedet. Bilen beskrives som en ældre model, samme blå farve som en ”madam blå” kaffekande. Den blev ført af en person med blond hår. Den 55-årige fik skader på hænder og arme, da han forsøgte at tage fra ved sammenstødet med bilen.

Butikstyv påkørte mand

Kgs. Lyngby: En butikstyv påkørte søndag aften klokken 18.18 en 75-årig mand fra Lyngby. Den 75-årige havde stillet sig i vejen for tyven, som netop havde stjålet varer i Netto på Lystoftevej. Den 75-årige blev ramt på benet og blev efterfølgende kørt til undersøgelse på skadestuen.

Kørte ind i bil – og kørte sin vej

Helsingør: Søndag aften klokken 20.40 hørte en beboer på Stubbedamsvej et højt brag fra vejen. Det viste sig, at en ukendt bilist i en mørk bil, havde ramt en bil, der var parkeret på vejen. Ved sammenstødet havde den parkerede bil fået ødelagt frontskærmen, den ene forlygte og var desuden blevet skubbet ind i en bagvedholdende trailer, så bilens bagskærm fra ødelagt. Den ukendte bilist kørte fra stedet uden at give sig til kende.

Bil og avisbud stødte sammen

Frederikssund: En 63-årig mandlig bilist fra Ølstykke og en knallertfører stødte mandag morgen klokken 05.45 sammen på Frederikssundsvej ved Lille Rørbækvej. Sammenstødet skulle være sket som følge af, at knallertføreren svingede ud foran bilisten og derved blev ramt af siden på bilen. En ambulance blev sendt til stedet, men knallertføreren nægtede at tage med på skadeskuden – han ville hellere gøre sin avisrute færdig.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 23. - 26. oktober 2020


Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi