Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Nivå - mandag den 12. oktober

Profilbillede

Nivå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Sigtet for manglende mundbind

Kgs. Lyngby: Søndag morgen klokken 07.20 sad en 43-årig mand og en 44-årig kvinde på Lyngby Station, hvor de larmede og var så forstyrrende, at politiet blev kontaktet med henblik på at bortvise de to personer. Da patruljen kom til stedet, kunne det konstateres, at hverken manden eller kvinden bar mundbind, sådan som det ellers er påkrævet på stationsområdet - og da de ovenikøbet var blevet truffet dagens inden og vejledt om reglerne, blev de sigtet for forseelsen.

 

Spritbilist standset

Gentofte: Søndag formiddag klokken 09.10 blev en 19-årig mand fra Nivå standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Efter at have taget en alkometertest blev den 19-årige sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Hærværk mod bil

Frederiksværk: Mellem fredag eftermiddag klokken 17.00 og lørdag klokken 18.00 har en eller flere ukendte gerningsmænd begået hærværk mod en VW Caddy, som stod hos Claus Willadsen Biler på Hanehovedvej. En af bilens bageste sideruder er blevet knust og sikkerhedsselerne på bagsædet er blevet klippet over. Hærværket blev anmeldt søndag klokken 10.15.

Sidespejl sparket af 

Virum: En Fiat, der holdt på Skovridergårdsvej, har mellem lørdag klokken 16.00 og søndag klokken 10.30 fået sparket det ene sidespejl af. Hærværket blev anmeldt søndag eftermiddag klokken 14.39.

Stjal parfume

Kgs. Lyngby: Søndag eftermiddag blev en 17-årig ung mand sigtet for butikstyveri, efter vagten i Magasin opdagede, at den unge mand klokken 16.43 stjal en parfume.

Stjal energidrik

Hillerød: To unge drenge på henholdsvis 13 og 14 år fra Tisvildeleje blev søndag eftermiddag klokken 17.14 taget for butikstyveri i Bilka. Her havde de to stjålet hver en energidrik. Da drengene er mindreårige bliver både deres forældre og de sociale myndigheder orienteret om sagen.

Natlige gæster på bibliotek

Birkerød: Om det var længslen efter en god bog, der blev for stærk, skal være usagt, men i hvert fald blev en gruppe på 10 -12 drenge set af en borger, da de søndag aften klokken 18.23 kravlede ind ad et vindue til biblioteket, som ellers var lukket. En patrulje kørte til stedet, men drengene var forsvundet igen.

Røg fra papcontainer

Frederikssund: Et betjeningspanel til en pappresse, der var blevet tabt i selvsamme presse, var søndag aften omkring klokken 19.48 årsag til røgudvikling i pappressen. Både politi og brandvæsen kørte til Lidl på A C Hansens Vej, hvorfra anmeldelsen om mulig brand var kommet, og kunne konstatere, at der udelukkende var tale om røgudvikling fra det pressede betjeningspanel.

Kastede flasker mod bil

Frederikssund: Klokken 01.19 natten til mandag anmeldte en 24-årig mand fra Frederikssund, at to piger og to drenge havde kastet flasker efter hans bil, da han kom kørende ad Frederiksvej, så hans ene sidespejl var ødelagt. En patrulje blev sendt til stedet for at lede efter gerningsmændene, men en rundering i området var uden resultat.

Bil i brand

Helsingør: En Mercedes, der var parkeret på piskesmældet, udbrændte natten til mandag. Anmeldelsen om branden kom klokken 01.33 og ilden spredte sig til en Ford Ka, som holdt ved siden af Mercedesen. Det formodes, at branden var påsat, og sagen bliver nu undersøgt nærmere.

Diesel stjålet

Veksø: Godt 700 liter diesel er mellem fredag klokken 12.00 og mandag morgen klokken 06.50 blevet stjålet fra nogle arbejdsmaskiner, der stod ved Veksø Station. Det fremgår ikke nærmere af anmeldelse, hvordan tyveriet er sket. 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 09. – 12. oktober 2020
Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi