Lige uger i Humlebæk-Vil du gøre en forskel for en stor dreng?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du energi og lyst til at være hjælper for en 15 årig dreng med en erhvervet hjerneskade?
Kunne du tænke dig at arbejde i 24 timers vagter hver anden uge på et helt nyt team? Så læs videre her: 
 

Vi søger medarbejdere med erfaring til et helt nyt team der skal hjælpe alle døgnets timer hos en stor dreng.    

Drengen er 15 år. Han fik en alvorlig hjerneskade efter en ulykke for et år siden. Han har ikke et verbalt sprog, sidder i kørestol og har brug for hjælp til alt i dagligdagen. 

Dine opgaver vil være personlig pleje, praktisk hjælp, daglige træningsøvelser og ledsagelse til bl.a. behandling. I vil være to på vagt samtidigt og hjælpes ad om opgaverne vagten igennem. 

Drengens forældre er skilt og han kommer til at have to hold medarbejdere henholdsvis hos den ene og den anden forældre. Du vil derfor ansættes til vagter hver anden uge. Det vil her være lige uger hos mor i Humlebæk. 

På nuværende tidspunkt er drengen på et genoptræningscenter hvor du sammen med det øvrige hold vil starte oplæringen. 

Om dig 

Vi søger dig der har erfaring i arbejdet med omsorg og pleje som handicaphjælper eller fra arbejde på bosted eller plejehjem. Du har også meget gerne erfaring med genoptræning, men dette er ikke et krav.  

Det er vigtigt at du har lysten til at gøre en forskel og støtte op om drengens udvikling.  Du er også opsat på at yde omsorg, er et menneske med masser af energi og brænder for at hjælpe drengen i alle dagligdagens gøremål, store som små.  

Herudover er det afgørende at du generelt er positivt indstillet og god i det tætte samarbejde med kollegaer og drengens mor.   

Du vil blive lært op til opgaven og vil blive aflønnet som handicaphjælper. 

Arbejdstider
Du ansættes til 1-2 vagter á 24 timer i lige uger. Dine vagter kan være både hverdage, weekender og helligdage eftersom alle døgn skal dækkes året rundt.  Det er vigtigt at du også er indstillet på også at skulle dække vagter ved ferie og sygdom på holdet. 

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Aase Petersen på 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredensborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej 4, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://mit.duos.dk/jobs/136885

Via e-mail: ap@duos.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5850981

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet