Døgnrapporten i Nivå: onsdag den 3. november

Profilbillede

Nivå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Sigtet for spirituskørsel, Helsingør

Tirsdag morgen klokken 07.50 blev en 46-årig mand fra København standset, da han kom kørende ad Skjoldsvej. Her blev han sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik udtaget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre sagsbehandling.

Gravemaskine stjålet, Nivå

En gravemaskine er mellem mandag eftermiddag og tirsdag morgen klokken 08.00 blevet stjålet fra en byggeplads på Mariehøj. 

Indbrud i genbrugsbutik, Frederikssund

Mellem mandag eftermiddag og tirsdag morgen klokken 08.00 har der været indbrud i Dansk Folkehjælps genbrugsbutik i Østergade. En ukendt gerningsperson har sparket døren til forretningen op og har stjålet en mobiltelefon.

Kørte på ulovlig knallert, Ølstykke/Skibby

En 16-årig ung mand blev tirsdag formiddag standset, da han kom kørende ad Frederiksborgvej på sin knallert. Her viste en nøjere eftersyn af knallerten, at den var ændret således, at den kunne køre hurtigere end den var indregistreret til, hvilket den 16-årige blev sigtet for. Han havde desuden ikke medbragt en gyldigt bevis for, at knallerten havde den lovmæssige forsikring. Også i Skibby blev en mand sigtet for at køre på en ulovlig knallert. Her var der tale om en 22-årig mand fra Jægerspris, som klokken 11.35 blev standset på Hovedgaden, hvor han kørte på en knallert, som var blevet konstruktionsmæssigt ændret, så den kunne køre hurtigere, end den var indregistreret til.

Onanerede på gaden, Allerød

En 29-årig mand med ukendt adresse blev tirsdag formiddag sigtet for blufærdighedskrænkelse. Den 29-årige havde ifølge en anden borger stået på Blovstrød Allé og onaneret.

Stjal paller, Slangerup

Omkring 30 paller er mellem klokken 01.30 og 01.50 natten til tirsdag blevet stjålet fra Netto på Københavnsvej. Tyveriet blev anmeldt tirsdag formiddag klokken 10.20, hvor det også blev oplyst, at gerningspersonerne havde skaffet sig adgang til pallerne ved at forcere et hegn.

Kørte uden kørekort, Tikøb

Tirsdag formiddag klokken 10.20 blev en 39-årig kvinde fra København standset på Hornbækvej. Her viste det sig, at hun ikke havde noget kørekort, og hun blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Spritbilist standset, Jægerspris

Klokken 13.00 tirsdag eftermiddag blev en 65-årig mand fra Ballerup standset, da han kom kørende ad Hovedgaden. Her blev han sigtet for spirituskørsel og taget med til hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve. Den skal fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre sagsbehandling.

Hærværk mod bil, Egedal

Mellem klokken 12.00 og 12.45 tirsdag eftermiddag er en Mercedes, som holdt ved Rådhustorvet blevet udsat for hærværk. En ukendt gerningsperson har knust en af bilens ruder og punkteret et af bilens dæk.

Mistænkeligt forhold, Kgs. Lyngby

Klokken 17.01 anmeldte et vidne, at han kunne se en bil holde foran en bolig på Borgevej, og at bilen ikke normalt befandt sig i nabolaget. Samtidig kunne han se nogle fremmede personer gå rundt foran pågældende bolig, inden de kørte fra stedet, og vidnet mistænkte, at det var indbrudstyve. En patrulje blev sendt til stedet, hvor det viste sig, at de fremmede personer havde været forbi adressen for at hente et tæppe, de havde købt via Den Blå Avis.

Færdselsuheld og kørsel uden førerret, Kvistgård

Klokken 18.19 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld på Hørsholmvej ud for Nybo, da en bil var kørt op i bagenden på en anden bil. En personbil ført af en 43-årig kvinde fra Humlebæk kørte sydgående ad Hørsholmvej. Kvinden bremsede ned for at dreje til højre ind på Nybo Planteskole, hvorefter hendes bil blev påkørt bagfra af en personbil ført af en 21-årig udenlandsk mand. En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 21-årige blev sigtet for ikke at have vist tilstrækkelig agtpågivenhed, ligesom han også blev sigtet for at sidde bag rattet, selvom han ikke besad retten til at køre bil. Der skete mindre materiel skade og ingen personskade ved færdselsuheldet.

Mistænkeligt forhold, Kokkedal

Klokken 19.09 anmeldte et vidne, at fem personer havde antændt et bål bag Egedalshallen, og at de stod og kastede ting på bålet, der gav nogle høje brag. En patrulje blev sendt til stedet, hvor nogle mænd i hast løb fra stedet ved politiets ankomst. Bålet var ved at gå ud, men for en sikkerheds skyld efterslukkede patruljen bålet. Genstandene, der blev kastet ind i bålet og afgav brag, var muligvis dåser med hårspray eller lignende.

Kørsel i påvirket tilstand i frakendelsestiden, Hillerød

Klokken 19.49 blev en 39-årig mand uden fast bopæl sigtet for at have kørt bil til Torvet, selvom han både var frakendt retten til at køre bil, ligesom han ifølge alkometeret også var påvirket af alkohol. Manden blev derfor sigtet for begge forhold, og en blodprøve skal nu fastslå den eventuelle promille.

Narkokørsel, Veksø

På Søsum Bygade standsede en patrulje klokken 00.30 en 18-årig mandlig bilist fra Stenløse. Da et narkometer viste, at han formentlig havde ført bilen under påvirkning af euforiserende stoffer, blev han anholdt og sigtet for narkokørsel. Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den 18-årige eventuelle narkopåvirkning.

Kørsel uden førerret, Helsingør

En patrulje standsede klokken 00.50 en 36-årig mandlig bilist fra Kvistgård på Gurrevej. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, idet han ikke havde generhvervet sin førerret. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette. 

Narkokørsel, Frederiksværk

En 26-årig mandlig bilist fra Frederiksværk blev klokken 01.59 standset af en patrulje på Bukketornvej. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Derefter blev han kørt til hospitalet for at få udtaget en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler